duminică, 17 iulie 2011

Blog pe facebook.

Mi-am facut si eu o pagina a blogului pe facebook. Chiar aici. Sper sa-mi like-uiti blogul. 

La mult ani, blogu' lu' Geo!

Pentru ca m-am trezit cu noaptea-n cap sper sa fiu prima care ii ureaza la multi ani blogului lu' Geo. Blogul ei face 2 ani si cu aceasta ocazie organizeaza si un concurs. Eu ii urez tot mai multe posturi interesante si multi cititori. 

sâmbătă, 16 iulie 2011

"Fashion police"

De curand am observat ca se poate genu asta: fete cu picioare super sexi, perfecte ce sa mai.. cu pantaloni scurti si cu Ugg-ui sau cizme lungi. Pe bune ca nu inteleg. E vara, e cald, trebuie sa ne hidratam. Pantalonii scurti sunt facuti pentru genu asta de vreme de 36 de grade, iar Ugg-urile eu una, le port iarna cand afara sunt -8 grade. Daca o sa ma vedeti vreodata purtan Ugg-uri vara, va rog sa-mi dati o palma. Eu sunt pro-sandale, pro-balerini, pro-flip-flop-i din aia. Pentru a lasa pielea sa respire. 
Aveti grija de voi si sa nu uitati de crema de protectie zilele astea. ca s-a anuntat canicula. 


marți, 12 iulie 2011

Song#2

Letter

Eu si acum, la 15 ani cand ar trebui sa fiu in anu 5 la Hogwarts, inca astept scrisoarea. Chiar si acum cand s-au incheiat filmarile, chiar si acum cand Harry Potter a terminat scoala. 

luni, 11 iulie 2011

duminică, 10 iulie 2011

Mac Miller

Imi pare rau, Eminem. 
Imi pare rau, Kurt Cobain.

Mi-am gasit un nou suflet pereche: Mac Miller

Si jur solemn ca atunci cand o sa fiu singura acasa o sa-mi bag boxele alea mari, o sa dau la maxim melodia Knock Knock si o sa incep sa dansez, sa sar de pe canapea pe fotoliu, sa-mi dau drumu la par, sa dau din cap si sa ma fac ca fredonez versurile.

vineri, 8 iulie 2011

growing up

Blogul meu creste. Azi m-am uitat pe la statistici si m-am bucurat tare, tare.
Deja am 141 de vizite din Romania, 24 din Republica Moldova, 2 din Spania, 1 din Cipru si 1 din Coreea de Sud. M-am bucurat. Desi din alea 141 de vizite din Romania, vreo 100 si ceva le-am facut eu, sunt sigura. Si chiar sunt curioasa cine ma viziteaza pe mine din Coreea. Poate a intrat cineva din greseala, dar eu tot ma bucur.


Song#1

joi, 7 iulie 2011

Prinţese

Tocmai mi-am dat seama ca majoritatea printeleselor, majoritatea eroinelor de basm sunt frumoase si blonde. Inafata de Alba-ca-Zapada (si altele probabil), care chiar daca era bruneta tot alba era, ca zapada (daca ne luam dupa zapada din povesti care chiar e alba, dar daca ne luam dupa realitate nu e asa alba). Probabil scriitorii de povesti pentru copii au o chestie pentru blonde, na, de unde sa stiu eu!?
Si eu vreau sa fiu o printesa blonda, dar pentru asta trebuie s-o conving pe mama! Hihi. 

Cinderella-ball18_large

luni, 4 iulie 2011

Problema rezolvata

Problema: imi aparea un post pe pagina. 
Rezolvarea: am schimbat browser-ul.

Memory

De curand am fost la o colega acasa si i-am observat tricoul mazgalit de colegii de generala, lipit de dulap. Am intrebat-o de ce l-a pastrat. Mi-a zis ca e amintire. Si m-am intrebat ce sunt amintirile. Niste foi/tricouri mazgalite? Niste sms-uri pastrate in telefon? Niste poze facute pe malul marii? Raspunsu nu a venit imediat. Dar a venit, in cele din urma. Amintirile sunt momentele petrecute cu cei dragi, pe care ti le amintesti din cand in cand. Iar niste foi mazgalite, intr-un oracol uitat, sunt dovezile amintirilor.